balk4

Annelore Coffyn

bestuurslid annelore coffynIk ben Annelore, Ieperlinge en mama van 3 kinderen. Ik ben samen met mijn man zaakvoerder van Restaurant de Palingbeek in Zillebeke. We hebben een bijzonder druk professioneel en familiaal leven, dus even vluchten in hobby's is zeker nodig om stress te kunnen loslaten. Mijn eigen honden en paard zijn mijn grootste liefde maar ik zet me ook in voor verwaarloosde, thuisloze en/of mishandelde dieren.

Daarnaast hou ik enorm van toneel en woord, muziek en zang. Als kind was ik al betrokken in het toneel spelen, volgde de nodige jaren academie muziek en woord en bleef her en der actief in de muziek- en toneelwereld. Sinds 6 jaar speel ik mee in de Ieperse Revue, ben er bestuurslid en ondervoorzitter en in 2018 ben ik er aangesteld als schrijver en regisseur.

De voorliefde voor toneel bleef altijd hangen en in 2014 kwam ik in Brielen terecht. Van de eerste kennismaking zat de kring in mijn hart: het warm onthaal, mogen zijn wie je bent, gewaardeerd worden als speler en als persoon en terecht komen bij mensen die dezelfde liefde voor taal en toneel delen. Een combi die voor mij als magisch werd ervaren. Jaarlijks speel ik mee in de tweede productie maar de kroon kwam voor mij in 2017 toen ik de hoofdrol kreeg in 'Yerma vraagt een toefeling', een rol die ik vol liefde heb gespeeld. Ik blijf de Corneelkring bijzonder dankbaar voor de kansen die ik mocht krijgen en nog steeds mag krijgen. Het blijft voor mij een jaarlijks uitkijken naar de samenwerking met sterke regisseurs en medespelers. Voor mij voelt het altijd aan als een beetje 'familie', een familie waarvan ik trots ben om er deel van uit te maken!