balk4

Laatste nieuws

21 maart 2021Uitgesteld

VOORJAARSPRODUCTIE 2021 AFGELAST

Gezien de corona-maatregelen nog altijd gelden, wordt onze voorjaarsproductie 2021 afgelast. Momenteel wachten we af hoe de maatregelen zullen evolueren om onze theaterproducties in de nabije toekomst te plannen.

4 oktober 2020Uitgesteld

NAJAARSPRODUCTIE 2020 WORDT VOORJAARSPRODUCTIE 2021

We hebben beslist om de najaarsproductie te schrappen. De corona-maatregelen zijn te streng en te complex om de voorstellingen "Voor alles is er een tijd" veilig te kunnen organiseren eind november/begin december. In de gegeven omstandigheden is het ook financieel niet haalbaar: veel minder publiek mogelijk (in bubbels en afstandsregels), geen bar achteraf toegelaten... De repetities werden na vijf weken stopgezet.

De productie wordt gelukkig niet helemaal afgevoerd, maar verplaatst naar het voorjaar 2021. Begin januari worden de repetities hervat in de hoop dat we “Voor alles is er een tijd” corona-veilig kunnen opvoeren eind februari/begin maart 2021.

6 augustus 2020Applaus

In deze b(iz)arre corona-tijden hebben ons leescomité en bestuur niet stilgezeten. Via talloze mails en een video-conferentie werd het nieuwe toneelseizoen van onze Corneelkring voorbereid. Dit alles onder voorbehoud, want momenteel weet niemand hoe het virus zal evolueren en of de maatregelen in het najaar weer strenger zullen worden.

Lees alles over onze nieuwe voorstelling "Voor alles is er een tijd" hier.

14 maart 2020Applaus

Wij leven mee met alle gezelschappen die door de Corona-crisis noodgedwongen hun voorstellingen moeten afzeggen. Al het mooie werk, uren repeteren en voorbereiden vallen in het water. Hopelijk kunnen jullie, later op het jaar, nog veel mensen plezieren met een voorstelling.

Alvast een warm en bemoedigend applaus!