balk4

Navigeer door ons archief door gebruik te maken van de archiefknop (bovenaan links), gebruik de filter om snel een productie op te zoeken.

Steven Duyck

Steven Duyck begon zijn toneelcarrière als 14-jarige bij Studio Mandelgalm. In 2000 begon hij te regisseren bij het door hem opgerichte ‘theater Schuurpapier’, een theatergroep die ontstond uit de werkgroep expressie van het het JOC in Izegem. Steven regisseerde er drie producties.
Maar vooral bij Mandelgalm Izegem regisseerde hij heel wat producties: Leatherface, Na de regen, Bruid in de Morgen, Tramlijn Begeerte (voor deze laatste twee won hij telkens de Gouden Meeuw voor de regie) en De Meiden (finalist Provinciaal Theaterfestival). Verder is hij gastregisseur bij diverse gezelschappen in West-Vlaanderen.

Theatergroep BIT is Stevens experimenteerlabo. Hun meest recente productie ‘SALUT’ bezorgde BIT een plaatsje in de finale van het Provinciaal Theaterfestival. Met hun voorstelling ‘SHOW’ werden ze geselecteerd voor Het Landjuweelfestival 2017 in Oostende.

Steven is ook regisseur van de hypnoseshow HYPNO-ZEN-SATION met Patrick PickArt. Deze show toert sinds september 2015 langs verschillende culturele centra.

Met goochelaar Steven Delaere maakte hij de voorstelling ‘Illusoirée’, die vanaf 2018 te zien zal zijn in verschillende culturele centra.